Doe een gift

Ik draag ook mijn steentje bij tot de menselijke waardigheid !

Uw spaarvarkentje aanspreken of uw brandkast openen, uw CD’s verkopen of een bal organiseren? Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn solidariteit te tonen op duizend-en-één manieren. Giften zijn zeer waardevol voor de werking van Protestantse Solidariteit om hulp te bieden, daar waar het het hardste nodig is.

Elke gift verandert iets !

Om te kunnen slagen en verandering op gang te kunnen brengen moet elk project gefinancierd worden. Uw giften laten ons toe de lokale actoren te steunen die zich inzetten voor een waardigere wereld. Duizenden kwetsbare personen worden op die manier elk jaar geholpen.

U kunt uw gift online bezorgen via PayPal, een eenvoudige en veilige manier om geld te storten. Indien u geen PayPal account heeft kunt u ook uw kredietkaart gebruiken. PayPal draagt bij tot de bescherming van uw bankkaartgegevens dankzij de beste systemen op de markt voor veiligheid en fraudepreventie. Bij gebruik van PayPal worden uw financiële gegevens nooit meegedeeld.

U kunt ook een gift doen per overschrijving op ons rekeningnummer. U kan het overschrijvingsformulier ook downloaden, uitprinten, invullen en bij uw bank inleveren.

Adres: Brogniezstraat 46 – 1070 Brussel
IBAN : BE37 0680 6690 1028                                                                     
                                                                 BIC/SWIFT : GKCCBEBB

 

AERF_FRU ontvangt een fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro of meer op jaarbasis. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar voor 45% van de belastingen. U kijgt uw attest automatisch na het einde van het boekjaar.

Protestantse Solidariteit is lid van de Verenging voor Ethisch Fondsenwerving (VEF).