Feest solidair

Solidariteit in actie ! 

Start uw eigen geldinzameling en zet u samen met ons in voor de menselijke waardigheid. Een actie organiseren is leuker dan een overschrijving doen… Met een beetje vrije tijd en een vleugje creativiteit kunt samen met een paar personen een actie organiseren voor meer solidariteit!

Denk er eens over na, er zijn zoveel mogelijkheden ! Iedereen kan een actie op touw zetten en alle initiatieven zijn welkom, of u nu iets doet samen met uw familie (spaghettifestijn, walking dinner), vrienden (carwash, karaoke, rommelmarkt) kerk (concert, eetfestijn) of een sportactiviteit organiseert die gesponsord wordt door uw kennissen (wandelen, joggen) enz.

Heeft u een feestelijk evenement te vieren? Viert u een geboorte, uw veertigste of zelfs tachtigste verjaardag? Gaat u weldra met pensioen of luiden de huwelijksklokken? Proficiat! Profiteer van deze blije gebeurtenissen met uw familie en naasten. We stellen u voor om deze belangrijke mijlpalen uit uw levens waardevol te delen met de achtergestelde bevolking in delen van Afrika. Wanneer u genodigden aanspoort om een gift te doen aan Protestantse Solidariteit, draagt u bij aan de levensverbetering en deelname aan gezondheidsprogramma’s in Afrika.

Maak hier uw eigen actiepagina aan. Zo kunnen uw familie, vrienden en collega’s online een gift storten, als alternatief voor een traditioneel geschenk of gewoon om u aan te moedigen. Onze inzamelingspagina is gratis en kan gemakkelijk beheerd worden. De online giften worden rechtstreeks doorgestort aan Protestantse Solidariteit, zonder dat u iets hoeft te doen.

U bent overtuigd, u gaat ervoor?